Összeállításunkban összegyűjtöttük a legszebb ex-WAG-okat, és megtudhatjátok mi is történt az elmúlt időszakban velük. Szavazzatok, szerintetek melyik játékos volt barátnője a legszebb!  Ki volt a legszebb ex-WAG?  ***   Zaira Nara (Diego Forlán…

Az AC Milan hátvédje, Gianluca Zambrotta és felesége, Valentina Ibizán nyaralnak. A pár 2005 júniusában kötötte össze életét, gyermekük még nem született.

 A Bologna játékosa, Robert Acquafresca június elején vette feleségül barátnőjét, Michelát 200 meghívott vendég jelenlétében, Cagliariban.

Scott Sinclair szappanopera-sztár barátnőjét, az ismét barna hajú Helen Flanagant szerdán egy fodrászszalonból hazafelé kapták le a lesifotósok.

A portugál klasszis Luis Figo és felesége Helen Svedin éppen tíz éve, 2001. június 30-án kötötték össze életüket. Gratulálunk házassági évfordulójuk alkalmából!

 Az egykori labdarúgó, az AC Milannál 27 évet eltöltő és hétszer olasz bajnokságot nyerő Alessandro "Billy" Costacurta ex-szépségkirálynő feleségével, Martina Colombarival és srácukkal, Achille-el Formentera szigetén nyaralnak.

Steven Gerrard felesége, a harmadik közös gyermekükkel várandós Alex egy barátjával ebédelt Liverpoolban.

Zaira megtörte a csendet

2011.07.29. 08:19

A bejelentés, hogy az uruguayi Diego Forlán és menyasszonya, Zaira Nara 40 nappal az esküvőjük előtt szakítottak, igazi bombaként robbant. Zaira pár nappal ezelőtt megtörte egy hónapos hallgatását, és nyilatkozott egy magazinnak, hogy miért is ment tönkre három éves…

A Copa América fiaskója után a brazil Daniel Alves feleségével, Dinával és két gyermekükkel Ibizán piheni ki a szezon fáradalmait.

Drenthe rappel

2011.07.28. 15:13

A holland középpályás, Royston Drenthe pár évvel ezelőtt még hatalmas tehetségnek számított, azonban az utóbbi időben a karrierje nem a legjobban alakul – az előző idényben kölcsönben a Hérculesben szerepelt, a Real Madrid pedig nem tart rá igényt. Drenthének így van…

süti beállítások módosítása