Összeállításunkban összegyűjtöttük a legszebb ex-WAG-okat, és megtudhatjátok mi is történt az elmúlt időszakban velük. Szavazzatok, szerintetek melyik játékos volt barátnője a legszebb! 

 ***

 

Zaira Nara (Diego Forlán exmenyasszonya)

Zaira Nara argentin modell és televíziós személyiség, nővére, a botrányhősnő Wanda mellett Zaira a “jó kislány”. A fiatalabbik Nara lány  19 éves korában jött össze az uruguayi labdarúgóval. Három év együttjárás után idén júliusban tervezték megtartani az esküvőjüket, azonban Forlán 40 nappal a kitűzött időpont előtt szakított menyasszonyával.


Forlán és Zaira Nara

Néhány kép Zairáról:

Jelenleg:

Zaira hazaköltözött Madridból Argentínába, és jelenleg folytatja munkáját a televízióban, ahol egy főzőműsor házigazdája. Nővére, Wanda nemrég bejelentette, hogy harmadik gyermekével várandós, így Zaira vette át a helyét a Bailando táncos show-műsorban.

 
Zaira a főzőcske műsorban 


  

Belén Rodriguez (Marco Borriello exbarátnője)

Marco kifogta Olaszország legszexisebb showgirljét, az akkor még ismeretlen Belén Rodriguezt, akivel aztán nem szégyenlősködtek, nyaralásaik alkalmával szinte szoftpornóba beillő jelenetekkel kényeztették a rájuk vadászó fotósokat.


Belén miután híres pasija farvizén evezve híres lett, állítólag megcsalta a csatárt Ivana Trump gigoló férjével, Rossano Rubicondival, akivel a Magyarországon már ismert reality, a Sziget című műsor kapcsán ismerkedtek meg. (A Milan drukkerei egy alkalommal ki is gúnyolták, miután egy bajnoki meccsen Borriello több ígéretes helyzetet is elhibázott, szurkolók minden alkalommal gúnyos Rossano, Rossano kántálással jutalmazták erőfeszítéseit.) Aztán miután szakítottak, Belén gyorsan összejött Fabrizio Coronával. (Sokak szerint miatta hagyta el végleg Borriellót, bár a lány váltig tagadta, hogy lefeküdt volna Fabrizióval, miközben még a focista barátnője volt). A Borriello család mindenesetre azóta is kedvelheti Belént, ugyanis Marco testvére, Pier meghívta gyermeke keresztelőjére is.

Néhány kép Belénről:

Mi történt azóta Belénnel?

Jelenleg Olaszország első számú showgirlje és címlaplánya. Magánélete állandó téma a bulvárlapok hasábjain. Egy évvel ezelőtt egy rövid időre szakított a „bulvárkirály” és botrányhős Fabrizio Coronával, de aztán pár hónap után ismét összejöttek. Jelenleg éppen gyermeket és esküvőt terveznek. Ezt kissé megnehezíti, hogy Corona még nem vált el előző, kissé balhés feleségétől és kisfia anyjától, a modell Nina Mórictól. Belén és Nina csatározásai immár legendásak, leginkább a kis Carlos elhelyezésén megy a vita.


Belén és Fabrizio Corona 



 

Raica Oliveira (Ronaldo exbarátnője)

Raica neves brazil modell, szerepelt már a Pirelli naptárban, a Sports Illustrated fürdőruhás szekciójában, és a legnevesebb divatházaknak dolgozik.
A modell és a brazil Ronaldo 2005-ben jöttek össze a dúsgazdag szaúdi Maktum Hasher Maktum al-Maktum sejk  egyik partiján. A rendezvényt az arab pénzember kizárólag modelleknek rendezte, Ronaldo volt az egyetlen férfi vendég. A balul sikerült, félhivatalos házassága után az újabb igazit kereső futballista így kedvére válogathatott a gyönyörű nők között, s neki Raicán akadt meg a szeme. A pár egy évig járt együtt, majd különváltak útjaik.


Raica és Ronaldo idén egy divatbemutatón találkoztak, láthatóan örültek egymásnak

Képek Raicáról:

Mi történt azóta Raicával?

Raica 2010-ben összejött az egyik legnevesebb és leggazdagabb spanyol üzletemberrel, a Globalia vállalatcsoport fejével, Javier Hidalgóval. (Érdekesség, hogy Hidalgo közvetlenül előtte Carles Puyol jelenlegi kedvesével, Malena Costával járt évekig.) A kapcsolat nem tartott sokáig, így Raica a hírek szerint ismét szingli.


 
Raica Javier Hidalgóval tavaly nyáron 


  

Elisabeth Reyes (Sergio Ramos exbarátnője)

Elisabeth Reyes 2006-ban megnyerte a Miss Spanyolország címet. Abban az évben összejött Sergio Ramosszal, akivel csupán egy évet bírtak ki egymás mellett. Ennek oka a pletykák szerint az állandó féltékenykedés volt. Elisabeth édesapja halála és Ramosszal való szakítása után állítólag pszichológus segítségét kérte, hogy feldolgozza traumáit.

 
Sergio és Elisabeth Reyes

Néhány kép Elisabeth-ről:

Mi történt azóta Elisabeth-tel?

Elisabeth Reyes azóta is őrzi WAG státuszát, ugyanis 2009 óta a Sevilla labdarúgójával, Alexis Ruanóval jár.

 
Alexis Ruano és Elisabeth Reyes 


  

Elisabetta Canalis (Christian Vieri exbaránője)

Elisabetta Canalis Szardínián született egy radiológus apa és egy irodalomtanár anya második gyermekeként. 20 éves korában beválasztották a Striscia la notizia tévéshow műsorvezetőjének, amely az olasz showgirlök ugródeszkája a nagy karrier felé. (Ugyanitt kezdte pályafutását Melissa Satta is, jelenleg pedig Alessandro Matri kedvese, Federica Nagri a show egyik házigazdája). 2000-ben ismerkedett meg  Christian Vierivel, akivel négy évet töltöttek együtt. Szakításuk után Vieri Melissa Sattával vigasztalódott. Elisabetta több olasz showműsorban részt vett, sőt a 2005-ös Tök alsó – Európai turné című filmben is kapott egy kis szerepet. Idén februárban karrierje ismét nagy löketet kapott, ugyanis Belén Rodriguez mellé felkérték a legnagyobb olasz zenei fesztivál, a San Remo műsorvezetőjének.

Néhány kép Elisabettáról:

Mi történt azóta Elisabettával?

Eli két éve kifogta magának Hollywood legsármosabb pasiját, George Clooneyt. A sokak által irigyelt szépség így a pletykák kereszttüzébe került. Elisabetta pár hónapja kijelentette, hogy tekintettel szerelmére – aki köztudottan nem szándékozik apa lenni – ő nem akar gyermeket szülni. De amikor egy interjúban már az esetleges esküvőről beszélt, looney hirtelen szakított vele.

 
Elisabetta Canalis és George Clooney 


  

Eva González (Iker Casillas exbarátnője)

A sevillai Eva Gonzálezt 2003-ban választották meg Miss Spanyolországnak, majd a lány a világdöntőn is jól szerepelt: bekerült a legszebb 15 lány közé. Karrierje ezután lendült fel. Végigjárta Spanyolország összes kifutóját, rengeteg divatshow-n vett részt, és televíziós munkái is voltak. 2005-ben ismerkedett meg Iker Casillas-zal. Kapcsolatuk igencsak viharosnak volt mondható. 2006-ban egy rövid időre szakítottak, majd ismét egymásra találtak, és pár évig együtt éltek.

 
Casillas és Eva González

Néhány kép Eváról:

Mi történt azóta Evával?

Eva a Casillasszal való 2008-as szakítása után a neves spanyol torreádorral, Cayetano Rivera Ordónezzel vigasztalódott, akivel azóta is együtt van. Nem mellesleg zenés show-t vezet a televízióban, ami nagy népszerűségnek örvend.


Eva kedvesével 


  

Débora Lyra (Pato exbarátnője)

A brazil Pato válása után, 2010 nyarán az abban az évben Brazília szépévé választott Débora Lyrával randizott pár hónapig.

Néhány fotó Déboráról:

Mi történt azóta Déborával?

Débora nehezen viselte a királynőséggel járó nyomást, depressziós lett, és közel 10 kg-ot hízott, mielőtt idén átadta koronáját utódjának.  Egy pár hónappal ezelőtti interjúban bevallotta, hogy egy szépségkirálynő élete nem csak a csillogásról szól, ugyanis nehezen viselte a családjától való távollétet, és a folyamatos külsejét érő kritikákat. „Anyukám nagyon örült, amikor abbahagytam a különböző internetes fórumok látogatását, ahol az emberek moderálás nélkül engem elemezgettek. Ha nem így tettem volna, valószínűleg most halott lennék.” De Débora úgy gondolja, hogy ezen tapasztalatok tették felnőtté. „Nagyon naiv voltam. Most már nem vagyok az, és hálás vagyok ezért.”

 


   

Adriana Sklenarikova (Christian Karembeu exfelesége)

Adriana az 1990-es évek legnépszerűbb modellje volt, és azóta szexszimbólummá nőtte ki magát. A szlovák szupermodell nem csupán egy szőke kebelcsoda: orvosnak tanult a Prágai Egyetemen míg modellkarrierje el nem indult. Adrianát a „WonderBra” vagyis a „csodamelltartó” reklámkampánya indította el a világhír felé. Számos divatcég arca volt, és tulajdonképpen híresebb, mint férje, aki egykor a Real Madridot is megjárta. Ráadásul a Guinness rekordok könyvébe is beírta magát, mint a leghosszabb lábú manöken.


Adriana és Karembeu a Milánó–Párizs repülőjáraton ismerkedtek meg, de akkor a modellnek még fogalma sem volt arról, kivel elegyedett szóba. Mire Párizsba értek, addigra fellobbant a vonzalom a fiatalok között. Két év távkapcsolat után 1998-ban fogadtak örök hűséget egymásnak, de gyermekük nem született.

Tizenöt év házasság után idén márciusban jelentették be, hogy szétváltak útjaik. 

Képek Adrianáról:

Mi történt azóta Adrianával?

A gyönyörű modell idén ünnepli a 40. születésnapját, de még mindig rendkívül dögös. Manapság üzletasszonyként dolgozik.


Adriana idén májusban Monte-Carlóban 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr13111815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása