Zaira megtörte a csendet

2011.07.29. 08:19

A bejelentés, hogy az uruguayi Diego Forlán és menyasszonya, Zaira Nara 40 nappal az esküvőjük előtt szakítottak, igazi bombaként robbant. Zaira pár nappal ezelőtt megtörte egy hónapos hallgatását, és nyilatkozott egy magazinnak, hogy miért is ment tönkre három éves kapcsolatuk.
„Nem volt időm gyászolni a szerelmünket" – mesélte a modell. „El kellett engednem, és szerencsére nagyon sok munkám volt. Pont egy menyasszonyi ruha katalóguson dolgoztam öt nappal a szakításunk után. A munka segített, hogy ne figyeljek a körülöttünk lévő zűrzavarra.”

A pár különválása után a média által gerjesztett pletykahadjárat megviselte Zairát is. „Több millió dolgot írtak, ami fájt nekem és Diegónak is. Úgy éreztem tönkretesznek mindent, amit mi együtt felépítettünk.”
Zaira és Forlán nagyrészt távkapcsolatban éltek, hiszen a labdarúgót Madridba, volt párját pedig hazájába, Argentínába szólította a munka, és csak körülbelül egy éve döntöttek az összeköltözés mellett. Zaira szerint az együttélés alatt ismerték meg igazán egymást, ami nem volt zökkenőmentes, nem úgy alakult a mindennapi életük, mint ahogy számítottak rá. „Rájöttem, hogy nem ismersz meg senkit az egyik helyről a másikra utazgatás és jövés-menés közben. Volt egy szép hároméves kapcsolatunk, de ez nem volt elég a házassághoz.”
A kérdésre, hogy szereti-e még volt vőlegényét, Zaira így válaszolt: „Igen, ha valaki szeret valakit, akkor az nem múlik el egyik napról a másikra.”
A modell közvetlenül a szakítás után azt írta Twitterén: „Most csak annyit tudok mondani: HÁLA ISTENNEK, HOGY NEM VAGYOK HÁZAS!"

Zaira a következőket nyilatkozta ezen megnyilvánulásáról: „Ez csak egy 22 éves lány döbbent dühvel teli reakciója volt. Ha érzelmek forognak kockán, azt hiszem nehéz mindig kontroll alatt tartani magát az embernek.”
Felröppentek pletykák Forlán szexualitásáról, azonban Zaira elhatárolódik az intim téma feszegetésétől, egyszerűen csak szörnyű hazugságnak titulálja. „Az az igazság, hogy Diego és én nem beszélünk ilyen kérdésekről. Volt egy szép kapcsolat közöttünk, és ő mindig tökéletesen viselkedett velem. Ő egy csodálatos ember, úgyhogy semmi rosszat nem mondhatok. 22 évesen az a legjobb amit tehetek, hogy folytatom a személyes álmaim megvalósítását. Gyönyörű emlékeim vannak a kapcsolatunkról, nem panaszkodhatok. Őszintén szólva nem sajnálok semmit.”


Zairát a napokban nővérével, Wandával a lakásától nem messze fényképezték le


 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr843108764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása