Steven Gerrard neje, Alex Curran péntek este barátaival a San Carlo étteremben szórakozott.Alex alig egy hónapja hozta világra harmadik kislányát, és máris bombaformában van. Az OK! magazinnak interjút adott nem sokkal a szülés után, amelyben mesélt a kisbabája, Lourdes…

A Manchester United nemrég visszavonult ásza, Paul Sholes és felesége Claire részt vettek a Keith Duffy álarcosbálon, ahol autista gyermekek számára gyűjtöttek pénzt. Sholes ősszel megjelent könyvében jelentette be, hogy legkisebbik gyermeke, a hatéves kisfia, Aiden autista.

Christine Bleakley megjelent a  Women In Film And TV Award 2011 elnevezésű eseményen tegnap Londonban. Mi a véleményed Christine ruhájáról?

A STOCK alkoholmárka idén is elkészítette szexis naptárát a hat legszebb cseh hölgy -köztük Gigi Buffon felesége, Alena Seredova- közreműködésével. A 2012-es kalendárium hatosfogata   Tegnap este a kalendárium prágai bemutatóján Alena egy sokat sejtető fekete ruhában…

Malena Costa az AIDS ellen

2011.12.02. 13:00

A pletykák szerinte ismételten WAG-gá avanzsált Malena Costa tegnap este részt vett a Lluita AIDS ellenes alapítvány gálaestjén. Mi a véleményed Malena ruhájáról?

Alberto Aquilani és kedvese, Michela a napokban Milánóban indultak vásárlókörútra.

A legújabb pletykák szerint Sergio Ramos és televíziós műsorvezetőnő kedvese, Lara Álvarez kapcsolatának másodszor is szakítás lett a vége. Ramos kedden már barátnője nélkül jelent meg a Chocron ékszermárka új katalógusának bemutatóján, noha csapattársa, Xabi Alonso és…

Peter Crouch modell felesége, Abbey Clancy részt vett a divattervező Philipp Armstrong karácsonyi partiján. A 25 éves modell láthatóan jól érezte magát, egy koktélos pohárral a kezében elvegyült a vendégek között.

Wayne Rooney felesége kedd este új, vörösre festett hajjal jelent meg a divattervező Philipp Armstrong karácsonyi partiján a manchesteri Room étteremben. Mi a véleményed Coleen új frizurájáról? Szavazz! Mi a véleményed Coleen új frizurájáról?

Gianluca Zambrotta és felesége, Valentina Liguori a napokban Milánóban vásárolgattak.

süti beállítások módosítása