Steven Gerrard neje, Alex Curran péntek este barátaival a San Carlo étteremben szórakozott.


Alex alig egy hónapja hozta világra harmadik kislányát, és máris bombaformában van. Az OK! magazinnak interjút adott nem sokkal a szülés után, amelyben mesélt a kisbabája, Lourdes névadásáról is. "Őszintén szólva mindig is szerettem ezt a nevet. Kislányaink, Lily-Ella és Lexie után is egy L betűvel kezdődő nevet akartunk adni a babának, és Stevennel megállapodtunk a Lourdes névben. Szerintem tökéletesen illik ez a név hozzá."
Lourdes egy híres, Franciaország délnyugati részén fekvő keresztény zarándokhely, amely arról lett híres, hogy írások szerint egy Bernadette Soubirous nevű lánynak itt jelent meg Szűz Mária. A szupersztár Madonna is ezt a nevet adta 1996-ban született lányának.
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr673436690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása