Barbara Berlusconi két kisfiával Porto Rotondóban strandolt kedvese, a brazil Alexandre Pato nélkül - tudosított az olasz Gente magazin a nyaralásról.

Marco Borriello és Melissa Satta pár hete Formentera szigetén futottak össze - adta hírül a Chi magazin múlt heti száma. A labdarúgó és a csinos showgirl között pár évvel ezelőtt a pletykalapok szerint volt egy rövid affér. A fiatalok mindenesetre mosolyogva üdvözölték…

Frank Lampard műsorvezetőnő menyasszonya, Christine Bleakley a héten három nap vezette az ITV Daybreak című reggeli showműsorát. Hérfőn egy narancssárga Closet ruhában, kedden egy fekete-fehér szerelésben, csütörtökön pedig egy kék Reiss márkájú ruhában lépett a kamerák…

Néhány élesszemű rajongó kiszúrta a Barcelona meccsén ezt a barna hajú hölgyet, és Daniella Semaanként, Francesc Fabregas barátnőjeként azonosítottak. Szerintetek?

Bernardo Corradi és showgirl menyasszonya, Elena Santarelli nemrégiben kisfiuk, Giacomo nélkül töltöttek el egy napot a tengerparton.

Carles Puyol modell kedvese, Malena Costa az INDI Woman márka legújabb kampánya számára készített divatfotókat. A fotózás helyszíne egy lovasfarm volt, aminek a csinos Malena igencsak örülhetett, hiszen köztudottan rajong a lovakért.

Frankie Londonban

2011.08.26. 12:27

Wayne Bridge énekesnő kedvesét, Frankie Sandfordot tegnap Londonban kapták le a lesifotósok.

Irina Shayk az Avon legújabb kampányában, a Mesmerize parfümreklámjában szerepel.

Neymar apa lett

2011.08.25. 07:04

Tegnap világra jött a brazil tinisztár Neymar kisfia a Sao Luiz kórházban, São Paulóban. A pici 2810 grammal és 47 centivel született, és a Davi Lucca Nevet kapta szüleitől.

Koman Vladimir (1989. március 16., Ungvár)Bariska Viktória (1989. május 12., Pápa)Koman és kedvese, Bariska Viki 2008 októberében ismerkedtek meg egy internetes közösségi oldalon. A kölcsönös szimpátia rögtön kialakult a fiatalok között, de az első találkozásra még várni…

süti beállítások módosítása