Koman Vladimir (1989. március 16., Ungvár)
Bariska Viktória (1989. május 12., Pápa)

Koman és kedvese, Bariska Viki 2008 októberében ismerkedtek meg egy internetes közösségi oldalon. A kölcsönös szimpátia rögtön kialakult a fiatalok között, de az első találkozásra még várni kellett egy ideig a távolság miatt. "Ő akkoriban még Avellinóban élt, sajnos két hónapig csak az interneten tartottuk a kapcsolatot, így maradtak az éjszakába nyúló telefonbeszélgetések és az órákon át tartó chatelések" – mesélte Viki. "Az ünnepek közeledtével ő hazalátogatott és ekkor tudtunk sort keríteni az első személyes találkozásra. Felejthetetlen élmény volt, nagyon sokat nevettünk, már akkor fülig szerelmesek voltunk egymásba."


Viki és Voli

A fiataloknak meg kellett küzdeni a távolsággal is, hiszen Viki Magyarországon tanul, jelenleg az ELTE  utolsó éves jogász hallgatója és most iratkozott be a Nyugat-Magyarországi Egyetem Sporttudományi karára  is.
Viki szerint ez csak a kezdeti időszakban okozott némi problémát. "Abban az időben nagyon sokat utaztam az iskola és a vizsgák miatt, de mára sikerült olyannyira összeegyeztetni az egyetemi tanulmányaimat a magánélettel, hogy együtt élünk és csak a vizsgaidőszakokat töltjük külön."

"A három év alatt rengeteg közös élménnyel gazdagodtunk. Szabadidőnkben igyekszünk kirándulásokat, programokat szervezni, ahova természetesen a kétéves kiskutyusunkat is magunkkal visszük, aki a Zaja névre hallgat. Esténként mozizunk, vacsizunk vagy a magyar társakkal töltjük az időt. Szeretek neki egy-egy fárasztóbb nap után a kedvenc ételeivel kedveskedni.  Végszóként talán még annyi, hogy a mai napig ugyanolyan szenvedéllyel szeretjük egymást, mint a kezdetekben."


Viki Zajával

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr253175220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása