A mai reggel Frank Lampard menyasszonya, Christine Bleakley és műsorvezető társa Adrian Chiles elbúcsúztak a  Daybreak műsor nézőitől. Mint köztudott, pár hete érkezett a hír, hogy az ITV főnökei a rossz nézettségre tekintettel elbocsátották állásából a 32 éves műsorvezetőnőt. A pletykák szerint nem találták hitelesnek a WAG-életmódot folytató Christine-t a komolyabb témák tolmácsolásában, Adrian Chiles pedig nem kívánta társa nélkül folytatni a további munkát.
Pedig tavaly nagy reményt fűztek az ITV vezetői a pároshoz, amikor szerződtették őket műsorvezetőnek a reggeli műsorukba, a Daybreakbe.


A kezdet... és a vég


Christine-t elmondása szerint az vigasztalja, hogy végre éjszakázhat is, ugyanis eddig korán le kellett feküdnie aludni, hogy másnap friss legyen. "Őszintén szólva nem fog hiányozni a hajnali 3-kor való kelés. Végre normális időbeosztásban élhetek, nem kell hétköznapokon annyira korán felkelnem, és végre elmehetek szórakozni este is."
A másik vigasza lehet az ITV nagyvonalú 283,000 fontos "végkielégítése", amely biztosan segít enyhíteni a műsorvezetőnőt ért csapást. Ráadásul Christine nem marad munka nélkül: ő lesz a a jövő évi Dancing On Ice show műsorvezetőnője.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr353440591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása