Szerelmi sokszögek

2011.11.25. 17:01

Marco Borriello egykori szerelme elvesztette kisbabáját. Belen Rodriguez pár hete jelentette be, hogy első gyermekét várja Fabrizio Coronától, de pár nappal később már arról számoltak be az olasz lapok, hogy a showgirl elvesztette kéthónapos magzatát. A rossznyelvek szerint Belen csak a hírverés kedvéért hazudta terhesnek magát, és hogy nemrég felbukkant házi szexvideójáról elterelje a figyelmet.

***

Kevin-Prince Boateng  pár napja jelentette be, hogy házassága véget ért. Bár akkor úgy nyilatkozott, hogy nincsen új szerelem az életében, a pletykák szerint ez nem így van, mert összemelegedett Christian Vieri egykori barátnőjével, a showgirl Melissa Sattával. Melissa meg is jelent szerdán este a Milan-Barcelona BL meccsen a San Siróban.

***

Nyáron felröppentek olyan híresztelések, hogy az olasz Matteo Ferrari Melissa Sattával jár. Bár az érintettek tagadták ezt, Ferrari exe, Aida Yespica a pletykák szerint igencsak féltékeny volt volt párja állítólagos új szerelmére. Aida azonban a hírek szerint revansot vett riválisán, és most ő csábította el Melissa egykori barátját, Christian Vierit. A párosról az olasz Top magazin hozott le képeket, amint egy milánói szórakozóhely előtt flörtölnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr293411353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása