Guti ismét beújított egy barátnőt magának: ezúttal a pletykalapok által a nyáron Sergio Ramos-szal összeboronált spanyol televíziós személyiség, Romina Belluscio a labdarúgó új szívszerelme.
Guti pár hónapja még magára is varratta egykori barátnője, Noelia Lopez nevét, majd ezután szinte azonnal fel is bomlott a kapcsolat. Szakításuk után telekürtölte a sajtót, hogy Paula Vazquez műsorvezetőnő az új barátnője, de mint kiderült, ez csak vicc volt.
Guti és Romina még csak pár hete randizik egymással, de a labdarúgó már megosztotta érzéseit twitterén a rajongóival. "Együtt vagyunk, nagyon boldogok vagyunk, csak arra kell vigyáznunk, hogy ez a szerelem örökre megmaradjon. Te vagy a mindennapjaimban a napfény. Szeretlek Romina Belluscio!" - szólt az érzelmes üzenet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr743389858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása