Keressük az idei esküvői szezon legszebb menyasszonyi ruháját viselő focistafeleséget. Neked melyik ruha a kedvenced? Szavazz! 

*** 

Alena Seredova (Gianluigi Buffon)

Buffon és kedvese, Alena Seredova júniusban Prágában, a Szent Péter és Pál templomban házasodott össze. Alenának elmondása szerint nagy fáradtságba telt megtalálni álmai esküvői ruháját, nem sokkal a szertartás előtt választotta ki ezt a fehér csipkével díszített hosszú ruhát.

 

*** 

 Alejandra Moral (Jesús Navas)

Jesús Navas nagy titoktartás közepette idén nyáron vette feleségül barátnőjét. Alejandra a Pronovias egyik csipkés menyasszonyi ruháját választotta a nagy napra.

 

*** 

Ferenczi Krisztina (Ferenczi István)

A jelenleg Pápán futballozó Ferenczi István júniusban vette feleségül kedvesét, Dósa Krisztinát.

 

*** 

Eleonora Abbagnato (Federico Balzaretti)

 A Palermo játékosa, Federico Balzaretti június elején feleségül vette Olaszország egyik leghíresebb prímabalerináját, Eleonora Abbagnatót. A nagyszabású esküvőt a gyönyörű Palatine székesegyházban tartották, a menyasszony ruháját pedig a híres olasz tervezőpáros, Stefano Gabbana és Domenico Dolce kreálta.

  

*** 

Maura Rivera (Mark González)

A CSZKA Moszkva chilei játékosa, Mark González januárban vette feleségül a táncosnő Maura Riverát.

 

*** 

Alicia Roig (Raúl Albiol)

 

Raúl Albiol idén júniusban nősült meg, két kislánya édesanyját, Alicia Roigot vezette az oltár elé a valenciai katedrálisban. A menyasszony görögös stílusú ruhájában, mint Aphrodité vonult végig a templomban. Alicia ruhája a spanyol nők kedvenc ruhaszalonjából, a Pronoviasból származik (innen választotta Jesús Navas felesége is esküvői ruhakölteményét).

A Pronovias bemutatóján a híres topmodell, Karolina Kurkova mutatta be a ruhát:

A ruhaköltemény olyan nagy sikert ért el, hogy a Pronovias kampányfotóin is megjelent:

 

*** 

Abbey Clancy (Peter Crouch)

Idén nyáron Peter Crouch és modell kedvese, Abbey Clancy is összekötötték életüket. A menyasszony egy 10 000 fontos Giles Deacon kreációban mondta ki a boldogító igent.

 

*** 

Nikoleta Lozanova (Valerij Bozsinov)

A botrányhős playmate, Nikoleta esküvői ruhája nemcsak blogunk olvasóit, hanem a bolgár kommentelőket is igencsak megosztotta. Nikoleta októberi esküvőjére ugyanis a Szex és New York mozifilmből jól ismert Carrie Bradshaw Vivienne Westwood által kreált ruháját választotta.


Nikoleta Vivienne Westwood jól ismert 2008-as ruháját viselte


Ugyanezt a modellt viselte kis apró változtatásokkal Sarah Jessica Parker a Szex és New York mozifilmben

 

*** 

Melanie Tiburtius (Piotr Trochowski)

A HSV játékosa, Piotr Trochowski június 14-én vette feleségül kedvesét, Melanie Tiburtiust Hamburgban. A pár nem kapkodta el a házasságot, ugyanis az esküvő előtt tíz évig járt együtt.

 

*** 

Bajner Dóra (Vadócz Krisztián)

A tavaly júliusi polgári esküvő után idén júniusban a Szent István Bazilikában is házasságot kötött Vadócz Krisztián és modell felesége, Bajner Dóra. A menyasszony egy Náray Tamás által kreált ruhában mondta ki a boldogító igent.

 

***

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr233311634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása