Valerij Bozsinov (1986. február 15.)
Nikoleta Lozanova (1987. november 30.)


Bozsinov és Nikoleta Lozanova valószínűleg kiérdemelték Bulgáriában az év legbotrányosabb párja címet. A labdarúgó ugyanis megismerkedésük előtt egy Alicia nevű, hazájában igencsak népszerű popénekesnővel járt, és akitől egy gyermeke is született. 


Alicia 2008-ban elnyerte a bolgár FHM legszexisebb nője díját, és ez alkalomból egy közös fotósorozatot készített párjával


Alicia


 

Nikoleta Lozanova, a 2006-os év playmate-je eközben a kapus Nikolaj Mihajlov barátnője volt, akinek édesapja  a bolgár labdarúgószövetség elnöke.


Nikoleta és Nikolaj

Hogy Bozsinov és Nikoleta között hogyan kezdődött a szerelem, azt nem tudni, mindenesetre szakítottak párjaikkal, és egymással kezdtek el randizni.

És azóta, körülbelül egy éve botrányoktól hangos a szerelmesek élete, a bolgár pletykalapok kapcsolatuk minden egyes rezdüléséről beszámolnak.


Bozsinov és Lozanova a címlapon
 

A pletykahadjárat oka legfőképpen Bozsinov gyermekének anyja, Alicia, aki elmondása szerint kikészült a történtektől, főleg amikor a labdarúgó azt nyilatkozta egy magazinnak, hogy azért szakított egykori párjával, mert nem volt boldog mellette. A csinos popsztár lejárató kampányba kezdett Nikoleta ellen, akiről köztudott, hogy nem veti meg a futballistákat (Bozsinov és Mihajlov mellett a lánynak állítólag Dimitar Berbatovval is volt viszonya).


Nikoleta Ivan Karadzsovval,a CSZKA Szófia kapusával is készített egy erotikus fotósorozatot 

Felröppentek olyan hírek is, hogy Alicia és Lozanova exe, Nikolaj Mihajlov bosszúból összejöttek, de az érintettek cáfolták ezt. Bozsinov és Nikoleta a pletykák szerint egy rövid időre szakítottak, de augusztusban váratlanul bejelentették, hogy gyermeket várnak. A pár rajongói üdvözölték a hírt, de akadt egy olyan rosszhiszemű csoport is, akik kételkednek abban, hogy Bozsinov lenne Nikoleta gyerekének apja.

 

Bozsinov exe, Alicia nem fogadta túl jól a gyermekáldás és a közelgő esküvő hírét. Állítólag idegösszeomlást kapott, és egy koncertje közben szó szerint összeesett a színpadon. Mindenesetre nem hagyta szó nélkül a dolgot, és egy magazinnak így nyilatkozott: "Én nem irigylem Nikoletát. Hamarosan rájön majd, hogy egy szélhámosnak szül gyereket."
A pletykalapok szerint az állapotos Nikoleta ezután ultimátumot adott párjának, hogy vagy feleségül veszi vagy véget vet a kapcsolatuknak. Ugyanis a modell kijelentette, hogy nem követi el ugyanazt a hibát, mint elődje, Alicia, aki házasság nélkül szült gyereket a labdarúgónak, és most egyedülálló anya.

 

Az esküvőt október 8-án szombaton, a Wales elleni Eb-selejtező előtt tartották meg.

A kézfogót bojkottálta a bolgár nemzeti csapat a rossz időpont ürügyén, holott ugyanabban a szállodában tartották meg az ünnepséget, ahol a válogatott is megszállt. "Úgy gondolom, hogy a Wales elleni felkészülés fontosabb, mint az esküvőm" –  nyilatkozta szerényen Bozsinov az újságíróknak. De a pletykák szerint a játékos közel sem volt ilyen megértő, és feldühítette, hogy a társai nem jelentek meg a kézfogóján. A válogatott tagjai állítólag csapattársuk, Nikoleta korábbi barátja, Nikolaj Mihajlov melletti szolidaritásból nem mentek el az ünnepségre, de a pletykák szerint Nikolaj apja, bolgár szövetség elnöke, Boriszlav Mihajlov is megkérte a csapat tagjait, hogy ne tegyenek eleget a meghívásnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr613297001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása