Matteo Ferrari és Melissa Satta nemrégiben Capri szigetén múlatták az időt barátaik (a showgirl Constanza Caracciolo és a focista Alessandro Fogacci) társaságában.

Hogy a fiatalok között több van-e mint barátság, azt nem tudni. Melissa nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy csak jó barátok, de ennek ellentmondanak olyan sajtóértesülések, miszerint Ferrari exe, Aída Yéspica őrülten gyűlöli állítólagos vetélytársát, mivel még mindig szerelmes egykori párjába.
Pár nappal ezelőtt pedig az olasz Diva e Donna magazin hozott le igencsak bensőséges képeket Melissáról és a Egyesült Királyság hetedik leggazdagabb emberének, az Arcadia Group üzletcsoport vezetőjének, Sir Philip Green 19 éves fiáról, Brandonról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr723161936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása