Már hónapok óta cikkeznek az újságok Francesc Fabregas állítólagos új kedveséről.  Ismerjük tehát meg Cesc új szerelmét.

A libanoni származású Daniella Semaan 36 éves, és nemrég vált el férjétől, a multimilliomos Elie Taktouktól, akinek komoly ingatlanvagyona van London legelegánsabb negyedeiben, Kensingtonban és Chelsea-ben. A párnak 12 éves házasságuk alatt egy kisfia és egy kislánya is született. Bár válásukat csak nemrég mondták ki, de állítólag már elég régóta különéltek.


Daniella férje és gyermekei

Az akkoriban még kapcsolatban élő Fabregas és Daniella körülbelül egy évvel ezelőtt találkoztak a felkapott londoni Nozomi étteremben. Ekkor állítólag telefonszámot is cseréltek, és ezután Daniella az Arsenal több hazai meccsén is megjelent. Komoly pletykahadjárat indult el Fabregas rajongói körében, amikor a labdarúgó karján hirtelen megjelent egy D betű. Találgatások folytak, hogy ugyan mit jelenthet ez, hiszen kedvesét Carlának hívják.

Nemsokára azonban már csak a játékos és gyerekkori szerelme szakításának híréről lehetett olvasni a lapokban. Nyáron pedig Fabregas már Daniellával és annak kisfiával nyaralt Dél-Franciaországban, és azóta is lefényképezték már együtt a párt.


Idén nyáron Dél-Franciaországban


Pár nappal ezelőtt Londonban
 

A játékos néhány barátja és húga, Carlotta valószínűleg jó kapcsolatot ápolhat az új barátnővel, hiszen twitterükön gyakran üzennek egymásnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr663160466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása