(Fotó: Danielle Lloyd twitter)

Jamie O'Hara és Danielle Lloyd tíz héttel korábban világra jött másodszülött kisfiát hazaengedték a kórházból – mindezt Danielle jelentette be Twitter oldalán. A kis Harry James O'Hara öt héttel ezelőtt, június 13-án született, és egy ideig lélegeztetőgépre kellett kapcsolni, mivel a tüdeje még nem fejlődött ki rendesen. Pár héttel később a baba már önállóan is tudott lélegezni, és most már olyannyira rendbe jött, hogy az orvosok ki is engedték a kórházból. "Ő a mi kis csodánk, és semmi sem fogható ahhoz a boldogsághoz, amit most érzünk" – írta Danielle twitterén.
Jamie-ék számár nem ez volt kapcsolatuk első próbatétele. Első gyermekük születése után a modell depressziós lett, és tervezett esküvőjüket is lefújták. "Egyszerűen megragadtam a saját kis világomban, és nem akartam felkelni sem az ágyból" – mesélt Danielle depressziójáról. Ráadásul nőgyógyászati problémával is küzdött, így teljesen váratlanul érte, hogy négy hónappal első kisfia születése után ismét teherbe esett. A pár azóta úgy néz ki túllépett a problémákon, és jövőre tervezik megtartani az esküvőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr993157678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása