Christian Vieri új barátnőjével, Nicole Minettivel egyre jobban összemelegedett. A Chi magazin fotósai lekapták a párt, amint motorra pattannak a gyönyörű Formentera szigetén.

Nicole – aki jelenleg a politikai életben mozog – múlt héten munkahelyén, a Lombardiai Regionális Tanács milánói irodájában interjút adott a Diva e Donna magazinnak az elmúlt időszak botrányairól.


Nicole múlt csütörtökön munkahelyén
 

Ugyanis mint köztudott, megvádolták, hogy prostituáltakat hajtott fel Berlusconi számára és különböző partikon mutatta be őket a kormányfőnek. Nicole-t elmondása szerint nagyon megviselték a vádak, és emiatt teljesen megváltozott az élete. "Teljesen összeomlottam. Egyik este bezárkóztam a fürdőszobába, és nem tudtam abbahagyni a sírást."
Nicole-t természetesen megkérdezték a Vierivel való kapcsolatáról is, azonban ő tagadta, hogy köze lenne a labdarúgóhoz. "Christian igazi barátommá vált. Nagyon szimpatikus és csodálatos személy, ezen kívül igazi úriember."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr613122824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása