A Juventus labdarúgója, Fabio Quagliarella és Federica Gagliardi a napokban együtt vacsorázott – adta hírül a Diva e Donna magazin. A páros nem nyilatkozott az ügyben, hogy együtt vannak-e. "Elmentünk vacsorázni - mondta Quagliarella. - Már évek óta ismerjük egymást. Hogy együtt vagyunk-e? Beszéljenek a képek."
Federica a Lazio tartomány kormányzójának sajtóosztályát vezette, és akkor került a középpontba, amikor tavaly nyáron a G20-as csúcstalálkozón együtt jelent meg az olasz miniszterelnök Silvio Berlusconival. Rögtön felröppentek a pletykák, hogy Federica Berlusconi legújabb barátnője, azonban a miniszterelnök tagadta ezt, szerinte csak azért utazott Gagliardi Torontóba, mert szükség volt egy jó titkárnőre.


Berlusconi és  Federica a tavalyi kanadai G8-as csúcstalálkozón

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr862950726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása