A 34 éves Ronaldo tavaly decemberben jelentette be, hogy egy korábbi futó kapcsolatából született egy kisfia. A labdarúgó 2004-ben Real Madrid játékosaként járt Japánban, ahol összejött Michele Umezu modellel. A nő később többször zargatta Ronaldót azzal, hogy fia született. A pár hónappal ezelőtt visszavonult labdarúgó viszont csak tavaly kérte az apasági teszt elvégzését, amely megállapította: az ötéves Alexander valóban az övé. Ronaldo azóta többször is megjelent a kisfiúval a nyilvánosság előtt, sőt Alex a nagyobbik fia születésnapjára is hivatalos volt édesanyjával együtt.
A brazil Quem magazin szerdán megjelent legújabb számában Michele Umezu mesél életéről és Ronaldóval való rövid kapcsolatáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr352930723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása