Angliában már régóta megy a találgatás arról, hogy ki lehetett az a labdarúgó, akinek viszonya volt a Big  Brother-sztár Imogen Thomasszal. A szigetországiakat sokkolta, amikor tegnap kiderült: a Manchester United ikonja, Ryan Giggs csalta nejét az egykori szépségkirálynő tévésztárral.


Giggs feleségével, Staceyvel múlt héten egy Manchester United-partin


Ryan és Imogen tavaly ismerkedtek meg egy londoni diszkóban, majd fél éven át luxushotelekben randizgattak. Miután Giggs nem hagyta el családját a kedvéért, Imogen be akart számolni kalandjáról a sajtónak. Ekkor Giggs perre ment, és elérte egy bíróságon, hogy "szupertiltó határozattal" tiltsák el a sajtót ügyének említésétől. A 37 éves klasszis nagyjából 200 ezer fontot költött ügyvédekre, hogy eltussolja az affért, miközben egykori szeretője végighaknizta a sajtót sztorijával – Giggs neve említése nélkül.


Imogen tagadta, hogy fel akarná fedni szeretőjét, akibe nagyon szerelmes volt


A bíróság előtt ügyvédjével

A játékos azonban nem tudta megtiltani sok ezer twitter felhasználónak, hogy megírják a nevét, ezért perre ment volna mintegy 75 000 mikroblog-felhasználóval is. Tegnap este az angol parlament alsóházának ülésén szóba került a magánéletet védő, az úgynevezett "szájpecek-törvények" körüli botrány is. A liberális John Hemming pedig a vita közben felfedte Ryan Giggs nevét. A képviselő szerint "nyilvánvalóan kivitelezhetetlen börtönbe zárni mindazt a 75 ezer embert, aki a Twitteren megnevezte Ryan Giggset".


John Hemming a parlamenti vita közben fedte fel Giggs nevét

Hemming azután nevezte meg a labdarúgót, miután Giggs elérte a bíróságon, hogy tartsák titokban a nevét. A házelnök természetesen nem örült a fejleményeknek, próbálta a határozat értelmében védeni Giggset, azonban miután a játékos neve elhangzott, így a sajtó is megírhatta a sztorit. A labdarúgó így nemhogy azt nem érte el, hogy titokban maradjon kiléte, de még nagyobb nyilvánosságot is kapott a történet.
Ryan 2002 óta van együtt Stacey Cooke-kal, 2007-ben házasodtak össze, két gyerekük  van. Ismerőseiket valósággal sokkolták az elhangzottak, mert a játékost mindenki nagyszerű családapának tartotta, feleségével pedig "álompárt" alkottak.


Vajon Stacey megbocsát?

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr162927893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása