Alex Curran felfedte titkát: harmadik gyermeküket várják férjével, a Liverpool játékosával, Steven Gerrarddal.


A 28 éves kismama jelenleg a harmadik hónapban jár, és elmondása szerint nagy izgalommal készül az új jövevény érkezésére. Az OK! magazin interjújában Alex elmesélte, hogy a terhesség közelebb hozta egymáshoz őket férjével, annak ellenére, hogy nem tervezték ezt a babát. "Steven nagyon aranyos volt velem. Elvitt Dubaiba és egy szép ajándékot kaptam.  Nagyon figyelmes most velem, és gondoskodik rólam."
A pár két kislánya, Lexie és Lily Ella is nagy örömmel fogadták új kistestvérük érkezésének hírét. "Mindketten nagyon izgatottak – mesélte Alex mosolyogva. – Egyfolytában csak erről beszélnek."
A Gerrard-házaspár nem szeretné a szülés előtt tudni a gyermek nemét, de két kislány után most abban reménykednek, hogy talán kisfiú lesz. Arra a kérdésre, hogy ha mégsem így lesz, akkor megpróbálják-e újra, Steven így válaszolt: "Ó Istenem, négy gyerek már sok – háromnál megállunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr562910540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása