(Fotó: starlounge)
 

Az Arsenalt erősítő dán Nicklas Bendtner exkedvese, Caroline Luel-Brockdorff bárónő négy hónappal a szülés után újra munkába állt. A magát manökenként is kipróbáló Caroline a dán "Topmodell leszek" show-műsor egyik zsűritagja, amelynek legújabb évadját múlt héten kezdték el forgatni. A picire addig is egy dada vigyáz, de a bárónő elmondás szerint a munka után rohan haza legkisebb gyermekéhez.

 
Caroline nagy örömmel üdvözölte kollégáit


A dán Topmodell leszek három zsűritagja


Caroline és Bendtner idén februárban szakítottak, fiúk születése után alig két hónappal. A bárónőnek most már három gyereket kell egyedül nevelnie, hiszen előző férjének, a James Bond-filmeket író, Ian Fleming unokaöccsének, a bankár Rory Flemingnek már korábban szült egy kisfiút és egy kislányt.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr942892804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása