A francia lányok kedvence, a  legjóképűbb labdarúgók listájának elején szereplő Yoann Gourcuff a Objectif Champion című televíziós műsorban beavatta a műsorvezető Cécile de Ménibust magánéletébe.
Gourcuff meglehetősen zárkózott volt eddig, még soha nem nyilatkozott a futballpályán kívüli életéről. Barátnőiről sem hallani, azon kívül, hogy tavaly a pletykalapok összehozták a korábbi francia miniszterelnök, Dominique de Villepin lányával, a modell Marie Steisszel. Természetesen a szaftos pletykák hiányában felmerült a játékos esetleges mássága is. Gourcuff az interjúban azonban tagadta ezt: "Akik ismernek, azok jól tudják, hogy a nőket szeretem." A Direct 8 csatorna május 7-én 18 órakor adja le az interjút, amit itt megtekinthettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr662882885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása