Amióta Shakira Gerard Piquével jár, a katalán klub egyik leghevesebb rajongója lett. Ezt a spanyol kupadöntőn, és a múlt heti Osasuna elleni bajnoki meccsen is bizonyította, hiszen teljes átéléssel szurkolt kedvenc csapatának.
Azonban mint kiderült, Shakira szíve nemcsak a Barcelonáért dobog, hiszen egy nemrég előkerült  egy 2005-ös fotósorozat, amelyen az énekesnő a legnagyobb rivális, a Real Madrid mezével a kezében a blancók legnagyobb sztárjaival pózolt.


David Beckhammel és Zinédine Zidane-nal


Ronaldóval és Iker Casillasszal


Florentino Pérezzel és Roberto Carlosszal

Shakira spanyol klubok iránti rajongása azonban nem merül ki a Barcelonánál és a Real Madridnál. 2004-ben a katalán főváros kisebbik csapatának, az Espanyolnak a stadionjába tett látogatást, ahol a gárda akkori kapitányától, Raúl Tamudótól átvehetett egy mezt, sőt még szurkolói kártyát is kapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr722859112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása