Vége a nagy szerelemnek Aída Yespica és a tervező Philipp Plein között. A török Besiktast erősítő Matteo Ferrari gyermekének anyja szerencsétlen a szerelemben. A Ferraritól való szétválását követően az olasz showgirlt a bulvársajtó összehozta a Real Madrid játékosával, Mesut Özillel, azonban ez a pletyka nem bizonyult igaznak, mivel Aída rövidesen már a német sztártervező Philipp Pleinnel mutatkozott. És noha egy héttel ezelőtt még úgy nyilatkozott, hogy ő és Philipp elválaszthatatlanok, a pár váratlanul mégis szakított. Az okok nem ismertek, de a pletykák szerint a féltékenység miatt ment tönkre a kapcsolat, és a tervező már egy másik híres modellel, Claudia Galantival vigasztalódik.

***

Imogen Thomas valóságshow-szereplő és modell híres arról, hogy szereti a labdarúgókat, és el is fogyasztott belőlük párat az évek folyamán. Angliában az utóbbi hetekben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kijelentette, hogy hónapokig viszonya volt egy eddig még meg nem nevezett házas labdarúgóval. A Sunday Mirror most újabb sztorit hozott le, amelyben a főszereplő Cristiano Ronaldo. Mind köztudott, Imogen és Ronaldo között öt éve volt egy kis kaland, és a lap szerint az elmúlt három hónapban is többször találkozgattak egymással. Állítólag a játékos skype-on vette fel a kapcsolatot volt szeretőjével, és eldicsekedett a barátainak azzal, hogy Imogen szerelmes belé. A modell tagadja, hogy találkozott volna  Ronaldóval, viszont azt elismerte, hogy a portugál folyamatosan üzenetekkel és hívásokkal bombázta őt, és volt olyan, hogy 20-szor telefonált egymás után. Imogen kijelentette, hogy szeretné, ha a játékos befejezné a hívogatást, ugyanis nem áll szándékában találkozni vele. Természetesen a sztorit fenntartással kell kezelni.

***

A pletykák szerint a Totti család hamarosan bővül, ugyanis tervbe van véve egy harmadik gyerkőc. Bár egy olasz lap szerint már útban van a baba, ezt Francesco Totti neje, Ilary Blasi határozottan tagadja. Ám elmondása szerint nincsen kizárva, hogy vállalnak egy újabb babát.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr442852170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása