A Real Madrid sztárjátékosának nőügyeivel évek óta tele van a bulvársajtó, valós vagy vélt barátnői folyamatosan témát szolgáltatnak a médiának.  Összeállításunkban megpróbáljuk számba venni a portugál klasszis hódításait. Természetesen a teljesség igénye nélkül.  

Gemma Atkinson (1984.november 15.)

 

2007-ben összejött a híres-hírhedt nagymellű angol glammodellel, Gemma Atkinsonnal. A pár egy buliban találkozott, és néhány hónapig állítólag a legnagyobb titokban találkozgattak, ugyanis Ronaldo mamája nem volt elragadtatva a lánytól. A románc elején a focista édesanyja mindenütt azt nyilatkozta, hogy a kis cafka csak kitalálja, hogy a fiával randizik. Pár hónap múlva azonban csúnyán szakítottak. "Minden percet együtt töltöttünk, amíg meg nem tudtam, hogy más nőkkel is ágyba bújik" – árulta el Gemma a The Sun című lapnak. A 23 éves hölgy konkrétabban is fogalmazott: "Cristianónak prostituáltakkal volt viszonya, többször is".

 2007 júniusában együtt fényképezték le őket Gemma házánál

*** 

Bipasha Basu (1979. január 7.)

 

Ronaldo és a bollywoodi színésznő, Bipasha Basu a Benfica stadionjában megtartott Világ Hét Csodája rendezvényen találkoztak. A világsajtót bejárták  közös fotóik.

*** 

Carolina Patrocinio (1987. május 27.)

 

Carolina Patrocinio akkor találkozott Ronaldóval, amikor 2007 végén egy bank kampányában szerepelt Portugáliában. Ronaldo meghívta a lányt a házába, és a szilvesztert is együtt töltötték.

*** 

Luciana Abreu (1985. május 25.)

2008-ban a pletykalapok a labdarúgót Luciana Abreu énekesnővel, a család barátjával hozták össze.

 

Luciana megjelent 2008-ban Ronaldo divatüzletének megnyitóján. Az énekesnő mosolyogva pózolt a játékos édesanyjával és nővérével. Ennek ellenére a mama tagadta, hogy romantikus kapcsolat lenne a két fiatal között. "Ő a család barátja, nem a fiam barátnője. De azt szeretném, ha a portugál menyem lenne, mert nem beszélek idegen nyelveket.”

*** 

Nereida Gallardo (1983. március 3.)

 

2008-ban Ronaldo hosszabb ideig együtt lehorgonyzott egy nő mellett, nyolc hónapig a spanyol Nereida Gallardóval járt.

Ronaldót nem tántorították el a kapcsolattól a Nereidáról szóló rosszindulatú pletykák sem. A bulvármédia ugyanis megszellőztette, hogy a modell leszbikus videókat készített, és viszonya volt Sergio Ramosszal is.

Szakításuk után  spanyol hölgy hazája egyik televíziós csatornájának nyilatkozott viszonyukról. "Becsapott és hazudott nekem. Amikor még együtt voltunk, egyszer belenéztem a mobiljába, és találtam egy sms-t, amit egy spanyol nőtől kapott, aki Miamiban él. Viszonya volt vele, és más nőkkel is" – kesergett Nereida, aki bemutatott az adásban több privát videót és közös fényképet a labdarúgóról. Szakításuk után egy évvel Ronaldo és Nereida ismét találkoztak egy mallorcai szórakozóhely előtt.

A modell megpróbált közel férkőzni a biztonsági őrök gyűrűjében lévő futballcsillaghoz, azonban Ronaldo átnézett egykori kedvesén.

 Nereida még jó néhány sztorival bombázta az újságírókat exszerelméről, de azóta már nem kesereg a focista után, 2010-ben férjhez ment

 Folytatjuk...

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr222839307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása