Kyle Lafferty (1987. szeptember 16., Enniskillen, Észak-Írország)
Nicola Mimnagh (1986, Kilbarchan, Skócia) 

A skót Rangers északír labdarúgója, Lafferty a 2010-es Miss Skóciával jár. A páros még tavaly év végén jött össze, miután a játékos szakított menyasszonyával, Tori Smith-szel.



Nicola a Miss Skócia cím elnyerése után


A Miss Worldön a későbbi győztes amerikai lány mellett. Nicola bejutott a legszebb 25 szépség közé.


Lafferty barátnője okos is, a glasgow-i egyetemen politológiából szerzett diplomát

***

Tori Smith (1989)

Kyle 2010 októberéig, három éven keresztül az angol ápolónő Tori Smith-szel járt,  aki munkáját hátrahagyva követte labdarúgó szerelmét Skóciába.  Lafferty pár hónap múlva egy spanyolországi nyaralás alkalmával meg is kérte a lány kezét, és 2010-re tervezték az esküvőt. Ebből azonban nem lett semmi, mivel addigra kapcsolatuk véget ért. A lány szerint a szépségkirálynő Nicola miatt. Tori a szakításba belebetegedett, napokig feküdt a kórházban, mert ciszta alakult ki a gyomrában. Mostanra azonban már rendbe jött, hazatért családjához Angliába, és visszament dolgozni a kórházba.
Idén áprilisban azonban egy ismeretlen pénzt követelt Laffertytől azokért a szexfotókért, amelyeket kidobott telefonjában talált meg. A képeken és videókon állítólag a labdarúgó és Tori szerepel. Az ügyben feljelentést tettek, és még folyamatban van.


Kyle és exmenyasszonya, Tori Smith

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr932822233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása