Andrew Thomas Carroll (1989. január 16.)
Stacey Miller (1987) 


Andy tavaly év vége óta jár a szőke Staceyvel


 ***


2010 októberében egy másik szőkével sétálgatott Glasgow-ban

***

 Laurie Henderson

 

Carroll 2010 elején négy hónapig randizott a modell Laurie Hendersonnal. A lány később feljelentette a rendőrségen, azt állítva, hogy Carroll megütötte őt. Állítólag a lány saját otthonában kapta rajta barátját, amint megcsalja őt. Andy a vádak szerint megragadta Laurie haját, és a fürdőszobába padlójához verte a fejét.
Letartóztatták, és a bíró azzal a feltétellel helyezte óvadék ellenében szabadlábra, hogy január 10-ig, az ügy tárgyalásáig a Newcastle United csapatkapitányának, Kevin Nolannek az otthonában kell laknia. Ám itt még nincsen vége a botránysorozatnak. Carroll a bírósági határozat miatt kénytelen-kelletlen legjobb barátjához, Nolanhez költözött, ahol aztán három örömlánnyal szexorgiát rendeztek.

 ***

Faye Johnston

Carrollnak 2008-ban a nála négy évvel idősebb Faye Johnston volt a menyasszonya, akitől 2009. szeptember 15-én kislánya született. Az angol Mirror egyik februári cikke szerint Faye ismét gyermeket vár Carrolltól.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr322822552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása