Pablo Mouche barátnőjét kitiltották a Boca Juniors stadionjából, a La Bombonerából. Az argentin labdarúgó híres modell menyasszonya, Luli Fernández egy twitter bejegyzéssel bosszantotta fel a klub vezetőit. A barna szépség – így kifejezve ellenszenvét – mikroblogján szavazást bocsátott közzé, amelyben megkérdezte követőit, hogy a Boca edzőjének, Julio Falcioninak távozni kellene-e a kispadról. Falcioni a pletykák szerint nem vette jó néven a modell ellene irányuló támadását.

 ***

Peter Crouchék kitűzték esküvőjük időpontját. A Tottenham Hotspur csatára és a modell Abbey Clancy a tervek szerint június 31-én vonul oltár elé. A pazar esküvőt az elegáns Stapleford Park Hotelben rendezik.

***

Crouch, Forlán, Buffon és Gago mellett több labdarúgó idén nyáron tartja az esküvőjét. Angel Dealbert (Valencia), Diego López (Villareal) és Miguel Pallardó (Levante) is a nyári szünetben házasodik meg. Forlán menyasszonya, Zaira Nara is már javában készülődik az esküvőjére. Twitterén megosztotta rajongóival, hogy már kiválasztotta koszorúslányai ruháját.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr942813558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása