Javier Mascherano (1984. június 8.)
Maria Fernanda Moreno (1985)


A Mascherano család egy 2010-es floridai nyaraláson (Fotó: zimbio)
 

Javier Mascherano feleségéről, Maria Fernandáról nem sokat tudni, fénykép is kevés jelent meg róla. 2008-ban házasodtak össze, két kislányuk született (az egyiket Lolának hívják.)
Házasságuk egy időben nem volt problémamentes, hiszen a labdarúgó azért akarta mindenképpen elhagyni a Liverpoolt, mert felesége sehogyan sem tudta megszokni az angol életstílust. A középpályásról már 2009-ben is rebesgették, hogy kizárólag a neje miatt akar távozni Liverpoolból, hiszen Rafa Benítez egyik kulcsembere volt, és a játék is jól ment neki.
Miután eldőlt, hogy Mascherano a 2009–2010-es idényt is az Anfielden tölti, állapotos felesége, Fernanda kislányukkal, Lolával együtt hazautazott Argentínába, és nem volt hajlandó visszaköltözni Angliába, ami aligha esett jól Javiernek. Azzal, hogy tavaly Barcelonába szerződött, ez a probléma megoldódott: Fernanda Spanyolországban remekül érzi magát. Forrás: Global Soccer


Maria Fernanda, Javier és legkisebb lányuk

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr942807443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása