Riquelme eltitkolt fia

2011.04.05. 17:08

 

Juan Román Riquelméről kiderült, hogy van egy eltitkolt 16 éves fia. Ezt a fiú édesanyja jelentette be egy rádióadásban, ahol elmesélte történetét. Roxana Isabel Márquez 17, a labdarúgó 16 éves volt, amikor egymásba szerettek, majd egy év múlva a lány teherbe esett. Riquelme azonban nem ismerte el a fiát, és elhagyta a La Tana néven becézett lányt, hogy a Boca Juniorsban focizhasson. Maximiliano Alejandro Riquelme 1995-ben született, és bár a DNS vizsgálat bebizonyította, hogy Riquelme az apa, a labdarúgó soha nem tartotta a kapcsolatot a fiúval. Maxi megkapta édesapja nevét, és a tartásdíjat is minden hónapban, ez azonban La Tana szerint nem elég. A fiú felakarta venni a kapcsolatot Juannal, azonban leveleire nem kapott választ.

 ***

Frank Lampard gyermekeinek anyja szakított. Öt hónap után véget ért a románc Elen Rives az énekes Peter André között – jelentette be a spanyol modell menedzsmentje.

 ***

Beckhamék ott lesznek az áprilisi angol királyi esküvőn. Elfogadták a meghívást, és ott lesznek Vilmos herceg és Kate Middleton hónap végi esküvőjén – erősítette meg Victoria egy interjúban.

***

Hétfőn kisebb autóbaleset részese volt az Arsenal spanyol kapitánya, Francesc Fabregas. A hatóságok tájékoztatása szerint a a világ- és Európa-bajnok játékos nem szenvedett sérülést, így kórházba sem kellett szállítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr962801847

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Futball eredmények, foci közvetítések 2011.04.06. 16:01:42

Mit játszik ma a Barcelona a Shaktar ellen? És a Manchesteriek mennyi gólt lőneka Chelseanek?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása