Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy a tavaly januárban útjára indított Futballsztárok magánélete néhány hónapos szünet után ismét aktív.
Sikerült ugyanis kis csapatunkat bővíteni a téma szakavatott ismerőjével, új szerkesztőnk xalexax, a legjobb wagblogger. Nem titok, hogy tavaly a mi példánk után érzett kedvet ahhoz, hogy hasonló oldalt indítson, amely rövid idő alatt rendkívül kedvelt és olvasott lett. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy közösen írjuk tovább blogunkat.
Ez pedig garancia arra, hogy a jövőben semmiről sem maradtok le, ott leszünk minden rendezvényen, partin, divatbemutatón, koncerten, társadalmi eseményen, ahol csak a világklasszisok megjelennek. Az eddigi több száz után újabb és újabb futballsztárok párját, gyermekeit, családját ismerhetitek meg. A korábbinál többet olvashattok majd a divat, a zene és a showbiznisz világából, de jóval több képet és videót találtok majd az oldalon, amely rövidesen tovább bővül, hogy még több információt adjon elsősorban azoknak a lányoknak, nőknek, akik szeretik a focit.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr142769296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása