A Chelsea labdarúgója, Ashley Cole feleségétől Cheryltől való válása óta nem él éppen szerzetesi életet. Néhány hónappal ezelőtt egy szőke playmate, Kayla Collins társaságában töltötte szabadidejét, akit pár hét után dobott. A pletykák szerint most egy szexi sorozatszínésznőt szédít.

Ashley Cole ismeretlen barátjával/sofőrjével múlt vasárnap a londoni Jet Black szórakozóhely  előtt (Fotó: xposuresphotos.com)

 

Mint kiderült Ashley Cole új barátnője nem más, mint a svéd származású Annie Cooper, a népszerű angol szappanopera, a Hollyoaks legújabb szereplője  – aki nem mellesleg a sorozatban egy focistabarátnőt alakít. A labdarúgó és a színésznő állítólag már egy hónapja randizik egymással. Bár Cole továbbra is titokban szerette volna tartani a kapcsolatot, a szemfüles fotósok jóvoltából mégis nyilvánosságra került a románc. Múlt vasárnap ugyanis a Ashley egy ismeretlen férfivel betért a londoni Jet Black nightclubba, hogy megünnepelje a Chelsea győzelmét a Manchester City ellen, amellyel a klub a harmadik helyre tornázta fel magát a Premier League-ben. Majd ezt követően egy fekete taxival megjelent a szórakozóhely előtt Ashley Cole sajtósa, Jade Rueben és a szőke színésznő, Annie Cooper is, és csatlakoztak a játékoshoz.
 
Jade Rueben és Annie Cooper a Jet Black előtt (fotó: xposuresphotos.com)
 
 
Később az ünneplőket a fotósok már csak távozóban a klubból fényképezték le, amint elhajtanak egy autóval. Amint Ashley Cole sajtósa felfigyelt a paparazzókra, megpróbálta kitakarni a hátsó ülésen utazó futballistát és Annie-t.
 
Jade és a sofőr megkísérelte eltakarni a hátsó ülésen utazó párt...
 
 
... azonban nem sok sikerrel (Fotó: xposuresphotos.com)
 
 
A labdarúgó ugyan válása óta szabad ember, de a pletykák szerint szeretné visszaszerezni  a jelenleg Los Angelesben tartózkodó exfeleségét, Cherylt. Látva ezeket a képeket, ez nem lesz egyszerű dolog...
"Cheryl szerencsétlennek tűnik nélkülem - senki nem tudja megadni neki azt, amit én" - idézte a Closer magazin Ashley Cole szavait. "Cheryl azt mondta, hogy jobb lesz, ha most elválunk. Megmondtam neki, hogy majd feleségül veszem újra. Három éven belül kisbabánk lesz."Ez majd a jövőben kiderül...

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr522772749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása