A Gente magazin argentin kiadásának címlapjait az utóbbi időben kibérelték maguknak a nagy népszerűségnek örvendő futballistafeleségek, a Nara nővérek.


Az argentin Gente című hetilap legújabb számának címlapján az újdonsült menyasszony, Diego Forlán jegyese, Zaira Nara pózol. Zaira a magazinnak adott interjújában mesél a Forlánnal való kapcsolatáról és a családjáról. Teljes terjedelmében itt olvasható az eredeti cikk.

 

A Gente múlt heti címlaplánya a másik Nara lány, Wanda (24) volt, aki szintén focistafeleség, a  régebben az FC Barcelonát is megjárt, de most a Cataniát erősítő Maxi Lópeznek a neje.

 

Wanda Nara gyermekeivel

 

Lópeznek és Wandának fiatal koruk ellenére már két kisfiuk van: Valentino és Constantino. A focistafeleséggel készült interjú itt olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr482746367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása