Adriana Sklenaríková hivatalosan is megerősítette, hogy szakított férjével, Christian Karembeu-vel, akihez 1998-ban ment feleségül. 

A világhírű szlovák modell férje még nem nyilatkozott szakításukkal kapcsolatban. A 39 éves hosszú lábú szépség házassága végéről a Paris Match-nak beszélt, így reagálva azokra a fotókra, melyeken idegen férfiak társaságában volt látható, akiket az újságok a szeretőinek tituláltak. A modell azt is elmondta, hogy 40 éves férjével 2005 óta, mióta befejezte játékos-pályafutását, nagyon keveset volt együtt, s már hónapok óta külön élnek. 

„Mondhatjuk azt is, hogy különbözőképp működünk és mások a szükségleteink. Nem ment minden tönkre, emlékeink sérthetetlenek maradtak“ – mondta Sklenaríková a Paris Match-nak. Adriana 1996-ban találkozott először Karembeu-vel.  A fura a történtekben az, hogy múlt héten a szőkeség menedzsere, Miro Simonic mindenkit arról biztosított, hogy a házaspár között minden rendben van. Mikor rákérdeztek nála, hogy a pár szakított-e, azt válaszolta: „Nem erősítem meg ezt az információt, mivel ez nem igaz. Ez csak pletyka. Jelenleg Párizsban vagyok velük. Milyen szakítás? Milyen házasságon kívüli gyermek? Adriana és Chris együtt vannak“.

A menedzser akkori nyilatkozatát most így magyarázta: „Adriana akkor már megegyezett egy exkluzív interjúban a Paris Match-csal, ezért mondtam, azt amit mondtam. Nem akartam, hogy akkor derüljön ki minden, amikor még nem kéne“ – mondta Simonic.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr252746699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása