Frank Lampard és kedvese, Christine Bleakley a héten Párizsban töltöttek pár napot, ahol a fotósok lekapták őket, amint kijönnek néhány exkluzív ékszerüzletből. Vajon eljegyzésre készül a pár? 

 ***

Christine egyébként az e havi She magazin címlaplánya, amelynek alkalmából egy hosszabb interjút is készítettek vele. 

A csinos műsorvezetőnő természetesen beszélt  Lamparddal való kapcsolatáról is, akivel 2009 októbere óta jár együtt, miután a futballista szakított élettársával Elen Rivesszel. A spanyol modellel folytatott nyolcéves kapcsolatából Lampardnak van egy négy- és egy hatéves lánya, ami nagyon inspirálóan hat mostani kedvesére. „Akárcsak én, Frank is tudja, milyen hajnalban kelni, sokszor csinálta a gyerekei miatt. Tudom, hogy nagyszerű apa" – lelkendezett Christine, aki mindig hajnali háromkor kel, mert ő az egyik műsorvezetője az ITV1-en futó reggeli show műsornak.  

A She magazin számára Barnaby Wilshier készítette a fotókat
 
  
A 32 éves hölgy beszélt távolabbi terviről is. „Ha majd a munkám engedi, akkor mindenképpen szeretnék családot alapítani Frankkel, szeretném, ha lennének közös gyerekeink." Az interjúban Christien azt is elmondta, hogy Lampard nagyon szórakoztató figura, remek humora van, és akkor is meg tudta nevettetni, amikor a munkahelyi problémák miatt feszültebb volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr742746781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása