Lothar Matthäus új kedvesével, a 23 éves Ariadnéval tekintette meg  a dohai tenisztorna elődöntőjét, a Caroline Wozniacki–Marion Bartoli összecsapást.

 

Fotó: daylife

A 49 éves Matthäus pár hete vált külön feleségétől Lilianától, de már válása estéjén együtt ünnepelt Ariadnéval, akivel már tavaly együtt látták egy szórakozóhelyen. Aztán a januári Aranylabda díjátadón feleségével jelent meg, és mindenki azt hitte, hogy együtt marad a házaspár. Nem így történt, sőt kiderült az is, hogy Ariadnéval sem szakította meg a kapcsolatát a német futball-legenda. Sőt, a pszichológusnak tanuló lány "vigasztalta"a válás estéjén. Kérdés, hogy marad-e kettőjük kapcsolata a szabadság jegyében, vagy Lothar ötödször is megnősül?

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr162752154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása