Silvio Berlusconi nem örül lánya, Barbara szíve választottjának, ugyanis a fiatal hölgy  állítólag a brazil Patóval szűrte össze a levet. Nemrégiben egy olasz pletykaújság, a Novella 2000 hozott le néhány képet a párosról, amint egy milánói étteremben vacsoráznak. 

A 27 esztendős Barbara apja csapatának, az AC Milannak sztárjával,  Patóval jött össze. A 21 éves brazil csatár nemrég vált el feleségétől, a brazil színésznő, Sthefany Britótól, de már előtte is jó barátságban volt a politikus lányával. A páros egyre többször jelent meg együtt a Milan székházában.  A kapcsolat egyedül Berlusconinak nem tetszik, ugyanis ő talján nemest, esetleg iparmágnást látott volna szívesen Barbara oldalán. A kétgyermekes Barbara, aki nemrég szakított előző barátjával, egyébként a kommunikációs ügyekért felel a klubnál. 

Fotók: Novella 2000

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr462752301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása