Szabad az út Piqué számára

2011.02.19. 11:39


Shakira és exkedvese, Antonio de la Rua (Fotó: Ciudad)

Már hónapok óta hangos a sajtó az FC Barcelona  játékosa, Gerard Piqué és a kolumbiai énekesnő, Shakira szerelméről. Shakira augusztusban 11 éves kapcsolatát szakította meg az egykori argentin elnök fiával, Antonio de la Ruával a spanyol futballista miatt. “Békében váltunk el, azóta is együtt dolgozunk és közeli barátok maradtunk, csupán nem közöltük a hírt, mindeddig” – nyilatkozta Shakira januárban. A közlemény szerint a szakítást átmenetinek tekintik. Ennek ellenére Shakira nem sokkal később már Piquével mutatkozott közös szülinapi bulijukon, amellyel elismerték, hogy ők immár egy pár.


(Fotó: Gerard Piqué twitter)

Úgy néz ki, hogy De la Rua is túllépett az énekesnőn: nemrég a dominikai színésznő, Celinés Toribio társaságában fényképezték le egy szálloda előtt Miamiban. 


(Fotó: Tv Y Novelas)

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr482773102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása