A spanyol válogatott tagjai nem vihették magukkal Dél-Afrikába feleségeiket és barátnőiket, ám Casillas kedvese mégis ott van a tornán. Sara Carbonero ugyanis az egyik televíziós társaság riportereként dolgozik. A 25 esztendős hölgyet tavaly az egyik amerikai férfimagazin olvasói a legszexisebb sportújságíró-nőnek választották, és közel egy éve jár együtt a Real Madrid kapusával.
A spanyol lapok egyébként meglehetősen kritikusan kezelték a szituációt, és többen is arról írtak, hogy Carbonero jelenléte megzavarhatja a csapategységet, negatív hatással lehet Iker teljesítményére. A svájciak elleni találkozó alatt a hölgy a spanyol kapu mögött foglalt helyet, és a lefújás után rögtön interjút is készített a portással.

Szerző: FéB

Szólj hozzá!

Címkék: video vb spanyol

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr152091217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása