„Lefeküdtem velük, de sosem szóltam egy szót sem arról, hogy még kiskorú vagyok. Imádtam őket, mindig nagyon jól és tisztelettel bántak velem” – Zahia Dehia (1992. 02. 28.), az elhíresült prostituált vallomása megmentette Franck Ribéryt és Karim Benzemát egy akár hároméves börtönbüntetéstől, amiért kiskorúval létesítettek szexuális kapcsolatot.
Kijelentése, amely szerint Ribéryék nem tudták, hogy kiskorú, nem is annyira önzetlen, mint amennyire annak látszik. Francia lapértesülések szerint már azelőtt, hogy a rendőrségi és ügyészségi nyomozások alapján nyílvánosságra került volna az ügy, a lány azt tervezte, hogy egy reality-show keretein belül kalandjait nyilvánosságra hozza. Zahia ugyanis részt vett a Secret Story 4 című televíziós műsor castingján, amelyben egész Franciaország megismerhette volna pikáns történeteit. A bíró azonban összetörte a lány álmait, így a valóságshow-ban tervezett nagy vallomásnak lőttek.
Az algériai származású Zahia csak 16 éves volt, amikor lefeküdt Ribéryvel, aki a Bild információi szerint a születésnapján lepte meg magát a fiatal lánnyal. A nős játékos az együttlétért 700 eurót fizetett. A Benzemával töltött este idején is kiskorú volt a hölgy, akinek vendégkörébe tartozott a francia lapok információi szerint Sidney Govou és Hatem Ben Arfa is, azaz elég sok ismert játékos látogatta azt a párizsi luxusbárt, ahol Zahia 2008 márciusától dolgozott (egyes források szerint havonta 20 ezer eurót keresve).

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr772001518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása