Vasárnap öngyilkosságot kísérelt meg Noémie Lenoir (1979. 09. 19., Les Ulis), Claude Makelele volt élettársa. A modell nagy mennyiségű gyógyszert vett be, majd alkoholt ivott rá. Később – nem tudni, hogy saját akaratából vagy öntudatlan állapotban – elhagyta a La Celle-Saint-Cloudban lévő házukat, a közeli parkban egy kutyát sétáltató férfi talált rá. Kórházba szállították, állapota azóta stabil.
Claude 2004-ben ismerkedett meg a francia modellel, akitől egy évvel később fia született (Kelyan, 2005. 02. 02.). Noémie 16 évesen, a Ford Modelsnél kezdett, 2001-től olyan cégeknek dolgozott, mint a L’Oréal, a Victoria’s Secret, a Gap, a Next, jelenleg a Marks & Spencer egyik legjobban fizetett arca. Több mozifilmben is játszott, így a Csúcsformában 3-ban és Az utolsó gyémántrablásban is. Makelele előtt a francia rapperrel, Stomy Bugsyval élt együtt. A pár közel sem tökéletes kapcsolata tavaly év elején romlott meg végleg, nyáron Claude egy másik hölggyel nyaralt Barbadoson, miközben Noémie visszatért a raphez, viszonyt kezdett az 52 éves milliárdos producerrel, Russell Simmonsszal. A hírek szerint jelenleg a hazájában szexbotrányba keveredett svájci milliárdos, Carl Hirschmann kedvese volt, akinek rendőrségi ügye rendkívül megviselte.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr302001534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása