Mario Balotelli

2010.03.01. 18:20

Mario Barwuah Balotelli (1990. 08. 12., Palermo)

Az ifjú titán, akinek a viselkedése gyakran hagy kívánnivalót maga után, egy ideig a nála 12 évvel idősebb tévés személyiséggel, Elisabetta Canalisszal (1978. 09. 12. – 1. kép) járt, de aztán talált korban jobban hozzá illő partnert a görög származású manöken, Betty Kourakou (1988 – 2–3. kép) személyében.
A közelmúltban viszont már arról érkeztek hírek, hogy Mario (aki szívesen jár bulizni és csajozni csapat- és kortársával, Davide Santonnal – 4. kép) egyre gyakrabban mutatkozik Barbara Guerrával (5–7. kép), az ismert olasz modellel. Balotellit nem csak a pályán, a magánéletben is nehéz követni, hiszen már Barbara is csak történelem a csatár életében. Arra azért kiváncsiak vagyunk, hogy a szakítás után Mario vajon Barbara volt kebelbarátnőjével (8. kép), a szintén modell Carla Vellivel vigasztalódik (9–10. kép)? Carla ugyanis szintén pályázott Balotellire, a hírek szerint komoly veszekedések voltak a két lány között.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr861690627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása