Koncerten a fél Real Madrid

2010.02.23. 14:19

Január 18-án a spanyol fővárosban, a Teatro Real de Madridban adott nagysikerű koncertet Alicia Keys, a világhírű amerikai énekesnő. A nézők között rengeteg spanyol híresség felbukkant, természetesen több labdarúgó is, akiket már a bejáratnál megpróbált elkapni Paula Prendes, a Periodistas Futball Club című tv-műsor szerkesztője.
Rafael van der Vaart és Sylvie, Ruud van Nistelrooy és Leontien nem akartak nyilatkozni, Raúl csak annyit mondott, hogy szereti Alicia zenéjét, az első sztár, akit szóra lehetett bírni, Kaká volt. A brazil csillag – aki feleségével, Caroline-nal érkezett a koncertre – ismeri, és nagyon kedveli az amerikai soul énekesnő dalait. Elmondta, hogy vannak sportújságíró barátai, arra a kérdésre pedig, hogy Brazíliában, Olasz- vagy Spanyolországban jobb-e a sajtó, azt felelte: Ahogy vannak jó és rossz futballisták, úgy vannak jó és rossz újságírók is mindenhol a világon.
Ott volt a koncerten, Quique Sánchez, az Atlético Madrid edzője is, akinek az elhunyt Fehér Miklós húga, Fehér Orsi a kedvese, valamint Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuaín is. Érdekesség, hogy Sara Carbonero és Iker Casillas külön érkeztek, pedig a spanyol sajtó szerint több van közöttük barátságnál. Casillasszal azon viccelődött Paula, hogy a múltkor adott neki névjegyet, de nem hívta. Iker azt mondta, hogy azon nem volt telefonszám, így adja meg most, felírja. 




 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr741783791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása