Rafael Ferdinand van der Vaart (1983. 02. 11., Heemskerk)
Sylvie Meis (1978. 04. 13., Breda)

Van der Vaart felesége, Sylvie már azelőtt reflektorfényben élt, hogy hozzáment volna a holland középpályáshoz – hiszen 18 esztendős kora óta modellként dolgozik. Nem csoda, hogy a Németalföldön eleinte csak a holland David Beckhamként emlegették a játékost párja miatt, esküvőjüket 2005. június 10-én az egyik kereskedelmi televízió élőben közvetítette…
Amikor Rafael a német Hamburghoz igazolt, akkor neje az egyik ismert katalógus-áruház reklámarca lett, majd később saját márkanévvel ellátott ékszerkollekciót is piacra dobott. Amióta azonban megszületett gyermekük, Damian Rafael (2006. 05. 28.), Sylvie valamivel kevesebbet mutatkozik a nyilvánosság előtt, de például 2008 decemberében ő volt a házigazdája a FIFA World Player díjátadójának.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr451652122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása