Bastian Schweinsteiger és korábbi barátnője, Sarah Brandner 2014-ben szakítottak, és a világsztár új barátnője immár hivatalosan is a szerb teniszező, Ana Ivanovics. Ivanovics karrierje során 15 WTA-tornát nyert, 2008-ban pedig a Roland Garroson is első lett.
Tulajdonképpen nem meglepő, hogy Bastian egy teniszezővel jött össze, hiszen nagy sportrajongó. Egyik kedvence a kosárlabda, külön szerencse tehát, hogy a Bayern Münchennek kosárcsapata is van, amelynek meccsein Schweinsteiger rendszeresen látható a lelátón. A sokszoros német válogatott kosarassal, Steffen Hamann-nal is akkor haverkodott össze, amikor az a bajoroknál játszott. Schweinsteiger kézzel is jól bánik a labdával, egy időben annak a lehetősége is felmerült, hogy beszálljon egy másodosztályú bajnokin a Bayern kosárcsapatába – de a sérülésveszély miatt végül erre nem került sor. Gyermekkorában a síelés is rendkívül jól ment neki (főleg a műlesiklás), egészen 17 éves koráig nagyon komolyan vette a téli sportágat is. 2001-ben aztán döntenie kellett, és maradt a foci mellett – egyik legjobb barátja és versenytársa, Felix Neureuther ma is profi alpesi síző, már kilenc Világkupa-futamot nyert.
Részletek a Futballsztárok című magazinból.

schweinsteiger_es_ana_ivanovic.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr717480024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása