A rossz nézettségre tekintettel pár napja az angol ITV vezetősége bejelentette, hogy nem tartanak a továbbiakban igényt a reggeli tévéshowjuk, a Daybreak műsorvezetőnőjének, Christine Bleakleynek munkájára.
Az ITV egyik belső embere az alábbiakat nyilatkozta: "Christine egy nagyon aranyos lány, de csak a könnyed, szórakoztató témák állnak közel hozzá. A nagy horderejű hírek tolmácsolásában nem hiteles."
A pletykák szerinte Christine-nel nem tudtak azonosulni a nézők WAG-életmódja miatt, és ez felerősödött, amikor idén nyáron bejelentette eljegyzését Frank Lamparddal.
Az ITV Christine műsorvezetőtársát, Adrian Chilest meg szerette volna tartani, azonban Chiles ragaszkodik ahhoz, hogy társa nélkül ő sem marad a showban. Azt azonban mindketten sérelmezték, hogy a vasárnapi lapokból kellett értesülniük a rossz hírekről, és hogy nem szóltak nekik előre az elbocsátásokról.
Christine az alábbiakat írta twitterén: "Jó reggelt, milyen szép ilyen szalagcímekre ébredni! Remélem átjön az üzenetemben a szarkazmus."
Adrian Chiles már keményebben fogalmazott, felvállalva, hogy dühös és mérges az ITV döntése miatt, főleg mert azt az ígéretet kapták a főnökségtől, hogy a jövő évben is számítanak közös munkájukra.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr353399867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása