Frankie már jobban van

2011.11.03. 09:23

Wayne Bridge barátnője, a The Saturdays énekesnője, Frankie Sandford két hónappal ezelőtt tűnt el a nyilvánosság elől. Betegségre hivatkozva azóta nem lépett fel együttesével, tegnap azonban a londoni ITV stúdiójánál immár mosolyogva kapták le a fotósok.
Frankie októberben került kórházba, de betegségéről azóta sem adtak információt. Az újságok komoly tüdőbetegségről írtak, de pletykálták azt is, hogy az énekesnő rehabra ment. Szóvivője azonban hangsúlyozta, hogy Frankie-t nem kábítószer, alkohol, vagy plasztikai beavatkozás miatt kezelték kórházban.
A bájos énekesnő úgy néz ki már jól van, hiszen twitterén kijelentette, hogy hamarosan csatlakozik csapatához, a The Saturdays-hez.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr873349728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása