Feczesin Róbert (1986. február 22.)
Dukai Regina (1983. augusztus 5.)

Feczesin Róbert és Dukai Regina 2010 eleje óta alkotnak egy párt. „Egy barátnőm mutatott be minket egymásnak, de annyira flegma volt, hogy eszembe se jutott akkor még, hogy közelebb kerülünk valaha egymáshoz. Aztán amikor felhívott, sokat beszélgettünk, és egy idő után megváltozott a véleményem. Alapvetően egy nagyon kedves, vidám pasi, akinek helyén van az értékrendje” –  nyilatkozta Regina kapcsolatuk elején egy napilapnak.


Robi és Regina

Regina először 1999-ben a Tv2 Kifutó című tehetségkutató műsorában tűnt fel, két évvel később megnyerte az Év Arca versenyt, majd a Coca Cola ezüstlánya lett, ráadásul énekesnőként is megcsillogtatta tehetségét. Jelenleg többedmagával a Sugarbird márka arca és tulajdonosa.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr23122145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása