Carles Puyol - Malena Costa

2011.08.14. 10:45

Carles Puyol (1978. április 13.)
Malena Costa Sjögren (1989. augusztus 31.)

Puyol és a modell Malena Costa 2010 júliusában, a világbajnokság után mutatkoztak először együtt Alejandro Sanz koncertjén. Azóta a pár elválaszthatatlan, kapcsolatuk komolynak tűnik, mindketten bevallották, hogy szerelmesek, ám a pletykák ellenére még az eljegyzéssel és az esküvővel várnak.


Puyol és Malena

Malena Mallorcán született. Édesanyja svéd, édesapja mallorcai. Malena bár nem beszéli a svéd nyelvet, azért elég jól megérti. Elmondása szerint azért volt erre szüksége, mert ha a szülei nem akarták, hogy megértse őket, akkor svédül beszéltek. Ő pedig kíváncsi révén mindig megpróbálta ezt kipuhatolni. Kevesen tudják, hogy a modell igazi neve Maria Magdalena a nagymamája után, azonban mindenki csak Malenának szólítja. Tizennégy éves korától modellkedik. Döntős volt az egyik leghíresebb és legnívósabb modellversenyén, az Elite Model Lookon, majd a Supermodelo 2006-on vett részt, ahol az előkelő hatodik helyet szerezte meg.



Malena a versenyen

 A verseny után ígéretes karrier vette kezdetét, Malena fotózásokon és reklámokban vett részt. 2008-ban összejött az egyik leggazdagabb spanyollal, a Globalia vállalatcsoport fejével, a nála 16 évvel idősebb Javier Hidalgóval, akivel közvetlenül a Puyollal való megismerkedése előtt szakítottak.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr643127849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása