Dzsudzsák Balázs (1986. december 23.)
Zimány Linda (1986. március 29.)

Dzsudzsák Balázs és Zimány Linda 2010 vége óta járnak együtt. Kapcsolatuk elején sok rosszindulatú megjegyzéssel kellett szembenézniük, azonban Linda kifejtette, hogy őt nem érdekli más megjegyzése.
"Nem hiszem, hogy bármit cáfolnom kéne a magánéletemmel kapcsolatban, hiszen, aki ismer minket, az látja milyen csodálatos dolog, ami kettőnk között van, és nekünk ez a fontos. Aki pedig nem lát bele az életünkbe, és nem ismer minket, nem tud reális véleményt alkotni"
– nyilatkozta Linda idén márciusban egy napilapnak.
"Nekünk még soha nem jutott eszünkbe a szerelem szó hallatán az érdek szó. Egyikünk sincs rászorulva érdekkapcsolatokra. Mindketten sokat dolgozunk, és küzdünk azért, hogy előre jussunk az életben. Fiatalok vagyunk, most tudjuk megalapozni a jövőnket. Én hamarosan jogász leszek, hiszen remélem, sikeresen megyek át életem legnehezebb vizsgáin, sőt, készülök a diploma utáni masterképzésre is külföldre. Balázs Magyarország legjobb futballistája, akire igazán büszkék lehetünk, hiszen világszinten ismerik a nevét, elismerik a munkáját, a magánéletben pedig egy szerény, kedves ember. Rengeteg igaztalan vád ér minket, de pont a minap talált rám egy Dorothy Perkins idézet, ami egyből a kedvencem lett: 'Nem érdekel, mit írnak rólam mindaddig, amíg ezeknek az írásoknak nincsen valóságtartalma'."


Balázs és Linda


Linda – aki 15 éves kora óta több szépségversenyen is részt vett – a magyar Britney Spearsként került a köztudatba. 2006-ban a Miss Balaton verseny királynőjévé választották.


A 2006-os Miss Balatonon

Linda azóta is modellkedik, és több televíziós műsorban is részt vett. Jelenleg többek között a Sugarbird márka egyik arca. Nem mellesleg a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatója.

Képek Lindáról:

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr603122296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása